Aktualno

MS knjižnica

V podjetju Biogen smo v sodelovanju z Združenjem multiple skleroze Slovenije in prof. dr. Sašo Šega Jazbec, dr. med. iz Centra za multiplo sklerozo Nevrološke klinike UKC Ljubljana pripravili knjižice, ki podajajo informacije o bolezni in življenju z multiplo sklerozo.

Upamo, da boste v njih našli odgovore na vprašanja, ki se vam porajajo in koristne nasvete za čim lažje obvladovanje bolezni.

Moje zgodbe – naše zgodbe

Multipla skleroza je kronična avtoimunska bolezen za katero v večini zbolevajo mlajši odrasli. Pomembno je, da o bolezni spregovorimo, saj lahko marsikomu, ki se z njo sooča, olajša življenje in marsikoga, ki te bolezni še ne pozna, poduči o pomembnosti aktivnega in zdravega življenjskega sloga.

Pri podjetju Biogen smo v ta namen vzpostavili spletno mesto Moje zgodbe, naše zgodbe (www.mojezgodbe-nasezgodbe.si) katerega namen je ozaveščanje o multiplo sklerozi in o pomenu njenega pravočasnega odkritja ter delitev osebnih, veselih in pozitivnih zgodb bolnikov, ki kljub diagnozi še vedno živijo lepo in aktivno življenje. Tudi vas vabimo, da delite svoje zgodbe in da skupaj ustvarimo skupnost veselja za vse, ki imajo iskrico upanja in si najbolj od vsega želijo – ozdraveti in objeti svoje najbližje.

Biogen-81993 l November 2020